Avloppsrensning Handen

Avloppsrensning Handen

Bor du i lägenhet, villa eller någon annan form av boende och får problem med dina igensatta rör som bildats efter år av användande och en allt mer illaluktande stank, är avloppsrensning Handen mer eller mindre ett måste för dig. Lukt är det alltid i avloppen. Det som håller lukt ute är vattenlåsets funktion. I sällsynta fall kan det vara lukt som msn kan spola bort men då har det med lutning plus bakterier att göra.

Om det börjar klucka ur avloppen, rinner sakta eller stopp, det är då man ska boka avloppsrensning Handen.

  • Stopp – avloppsrensning
  • Kluckar – kan vara indikation på att det börjar bli trångt i rören. Kan vara bra att göra en avloppsrensning innan det blir stopp
  • Rinner långsammare – indikation på att det börjar samlas i rören och bli mindre utrymme för vattnet att rinna undan – gör en avloppsrensning i underhållande syfte

Avloppsrensning Handen. Vi på Haggrens Rör AB har specialiserat oss på just det problemet och har mötts av en allt större efterfrågan. En sak man kanske glömmer när man flyttar till ett nytt boende är i vilken kondition avloppsrören är i. I förutseende fall är det allt fler som anlitar oss för avloppsrensning Stockholm. Det är definitivt välinvesterade pengar, tro oss! Vi tycker såklart det är bra att vara förutseende men ibland är trots allt olyckan ändå framme och då finns vi där för dig när det gäller avloppsrensning Stockholm.

Vår erfarenhet säger oss att man bör kolla sina rör med en tidsintervall på mellan fem och tio år. Det låter kanske inte som den roligaste kostnaden men vi kan garantera att den är långt roligare än om olyckan är framme och du måste kontakta både försäkringsbolag och inte kunna använda vatten förrän problemet är åtgärdat.

Avloppsrensning Handen, en lönsam affär

När du anlitar oss får du alltid ett hundraprocentigt utfört arbete där dina rör blir som nya. Du får också en alltid en garanti på att arbetet är fackmannamässigt utfört. Vår erfarenhet gör att vi är proffs på avloppsrensning i Handen men vi utgår alltid från kunden om det finns speciella önskemål.

Du gör klokt i att kontakta oss, antingen i förebyggande fall men givetvis även när olyckan redan varit framme. Besök oss gärna på vår hemsida www.haggrensror.se för vidare information eller så ringer du oss på telefon 076- 901 74 54 för mer personlig kontakt. Vill du nå oss på mail så skriver du till info@haggrensror.se

Välkommen till oss, vi löser dina proppar!

Boka tid för Avloppsrensning Handen

Kika HÄR på tidigare stamspolningar, avloppsrensningar och högtrycksspolningar som vi har utfört

Avloppsrensning Handen

Önskar er bostadsrättsförening offert på svloppsrensning Handen?

Kontakta oss på info@haggrensror.se telefon 076–901 74 54 eller via kontaktformuläret här nedan.

Kolla in vår sida på Instagram.

FAQ om avloppsrensning Handen

Vad är mekanisk rensning?

Mekanisk rensning används för att ta bort blockeringar som inte kan spolas bort ur avloppssystemet. Det kan handla om hårda avlagringar, byggmaterial, rötter, eller handdukar som fastnat i avloppet. En motordriven stålfjäder med klo, kedja eller knivar används för att avlägsna stoppet.

Räcker mekanisk rensning för att rengöra avloppet?

Nej, mekanisk rensning tar bort blockeringar, men det spolar inte ledningen. För att få avloppet helt rent kan det ibland behövas kompletterande spolning eller rensning. Vi erbjuder kompletterande tjänster till fördelaktiga priser.

Vad är fräsning?

Fräsning är en metod för att ta bort förhårdnader som har ansamlats på insidan av avloppsrören. Särskilt i äldre stammar och ledningar av gjutjärn kan det finnas hårda avlagringar som gör rören mindre och ojämn med skrovlig yta. Fräsning slipar ner dessa avlagringar för att återställa rörsystemets goda avrinning.

När utförs en fräsning?

En fräsning utförs när det finns hårda avlagringar på insidan av rören som gör att vattnet och andra rester inte kan rinna ned och transporteras iväg med samma effektivitet som i ett nyare rörsystem. Fräsning utförs också innan en relining, där rörsystemet förstärks med ett nytt “rör i röret”.

Vad är rotskärning?

Rotskärning är en metod som används när rötter tränger in i serviser eller samlingsledningar i avloppssystemet. Detta kan ske om träd och buskar växer nära fastigheter. Rotskärning avlägsnar rötterna för att undvika totala stopp. Det kan vara en snabbare lösning än att byta hela rörsystemet.

Hur vet man vilken tjänst som lämpar sig bäst?

Om du är osäker på vilken tjänst du behöver, kan vi alltid filma före en rensning, fräsning eller rotskärning för att besluta om vilket alternativ som lämpar sig bäst i ditt fall. Vi filmar sedan efteråt för att kontrollera att den tjänst du beställt har lämnat ett förväntat resultat.

Hur kan jag få en kostnadsfri offert?

Om du är osäker på vad du behöver kan du alltid kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt avloppssystem.

Kort om oss

Vår spetskompetens är stamspolning, avloppsrensning och rörinspektion i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med resultatgaranti

Skriv till oss via detta formulär
    Kontakta oss idag för offert eller om du vill teckna ett avtal för regelbunden stamspolning och bättre underhåll av avloppet hos Er.
    Följ oss gärna på Instagram för att se aktuella uppdrag