Om oss

Vilka är vi

Haggrens Rör AB är ett familjebaserat företag och har i över 10 år hjälpt både återkommande och nya kunder, stora som små med olika driftstopp i avloppen. Vår expertis är stamspolning och avloppsrensning samt rörinspektion. Våra kunder är allt från bostadsrättsföreningar, samfälligheter, lägenhetsinnehavare samt ägare utav villor och radhus. Som ett familjeföretag går det inte att komma undan med att tumma med kvalité och noggrannhet eftersom vi som individer är starkt knutna till företaget. Därför är vi alltid måna om att våra arbeten ska motsvara kunders högt ställda förväntningar. Haggrens Rör AB vill vara ett ärligt företag och erbjuder tjänster arbetsuppgifter på det vi är riktigt bra på.

Med mångårig utbildning och lång erfarenhet

Vi levererar inte bara erfarenhet med många nöjda kunder. Vi lutar oss på gedigen kunskap med flerårig utbildning i grunden. Alla våra uppdrag leds alltid av en utbildad VVS-tekniker med specialisering på stamspolning, samt har alltid ytterligare minst 1-2 st VVS-tekniker specialiserade på stamspolning och underhåll på plats under uppdraget. Vi utbildar och uppdaterar vår personal och utrustning kontinuerligt och har hög standard för att ge våra anställda goda arbetsvillkor.

Alla våra arbeten utförs således i enlighet med – och i syfte att överträffa branschens fackmannamässiga krav. Vi är självklart godkända för F-skatt och registrerade för moms. samt innehar ansvarsförsäkring hos Trygg-Hans

Kort om oss

Vår spetskompetens är stamspolning, avloppsrensning och rörinspektion i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med resultatgaranti

Skriv till oss via detta formulär
    Kontakta oss idag för offert eller om du vill teckna ett avtal för regelbunden stamspolning och bättre underhåll av avloppet hos Er.
    Följ oss gärna på Instagram för att se aktuella uppdrag