Avloppsrensning Värmdö

Avloppsrensning Värmdö

Haggrens Rör AB tillhandahåller avloppsrensning Värmdö. Våra tjänster är inriktade på fräsning, maskinrengöring och mekanisk rengöring. Det har vi gjort i mer än 10 år och hjälpt både återkommande och nya kunder, oavsett storlek.

Fräsning är en process som använder ett tungt skärande verktyg för att avlägsna material från en yta. Detta innebär att man använder specialiserade maskiner som till exempel fräsmaskiner. Det är idealiskt för att ta bort hinder i rör och avlopp, så att avloppsvattnet kan rinna fritt igen.

Mer om avloppsrensning Värmdö

Maskinrengöring är vårt sätt att tillhandahålla tjänster för tryckstrålning. Den trycksatta vattenstrålen skär igenom tjocka avlagringar som blockerar rör och avlopp och avlägsnar dem snabbt och effektivt med minimal ansträngning eller störning av rör eller byggnader.

Slutligen erbjuder vi också mekaniska rengöringstjänster, som innebär att vi fysiskt manipulerar föremål i avlopp eller avlopp för att minska igensättning eller blockeringar som orsakas av stora föremål som rötter och stenar. Dessa föremål kan rensas bort med hjälp av specialverktyg som ger oss tillgång till svåråtkomliga områden under ytnivån.

Genom att kombinera dessa processer kan vi erbjuda omfattande avloppsreningstjänster i Värmdö med hög noggrannhet och kvalitetsstandarder som du kan förvänta dig av ett familjeföretag som vårt. Vi har genom åren kunnat hjälpa många bostadsrättsföreningar, samhällen, lägenhetsinnehavare och ägare av villor/radhus med sina problem med stopp i avloppet utan att kompromissa med kvalitet eller noggrannhet.

Du gör klokt i att kontakta oss, antingen i förebyggande fall men givetvis även när olyckan redan varit framme. Besök oss gärna på vår hemsida www.haggrensror.se för vidare information eller så ringer du oss på telefon 076- 901 74 54 för mer personlig kontakt. Vill du nå oss på mail så skriver du till info@haggrensror.se

Välkommen till oss, vi löser dina proppar!

Boka tid för Avloppsrensning Värmdö

Kika HÄR på tidigare stamspolningar, avloppsrensningar och högtrycksspolningar som vi har utfört

Avloppsrensning Värmdö

Önskar er bostadsrättsförening offert på svloppsrensning Värmdö?

Kolla in vår Instagram-sida

Kontakta oss på info@haggrensror.se telefon 076–901 74 54 eller via kontaktformuläret här nedan.

Kort om oss

Vår spetskompetens är stamspolning, avloppsrensning och rörinspektion i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med resultatgaranti

Skriv till oss via detta formulär
    Kontakta oss idag för offert eller om du vill teckna ett avtal för regelbunden stamspolning och bättre underhåll av avloppet hos Er.
    Följ oss gärna på Instagram för att se aktuella uppdrag