Avloppsspolning Haninge

Avloppsspolning Haninge

Haggrens Rör AB har tillhandahållit högkvalitativa, professionella tjänster såsom avloppsspolning Haninge i över 10 år. Dessutom är vårt familjeföretag fokuserar på noggrannhet och förstklassig kundservice. Vi är specialiserade på stamspolning och avloppsrening samt rörinspektion.

Vårt team av erfarna proffs är tillgängliga för att hjälpa privat- och företagskunder med deras avloppsbehov. Bland annat arbetar vi med bostadsrättsföreningar, samfälligheter, lägenhetsinnehavare, villaägare och radhusägare. Vi använder den senaste tekniken och miljövänliga material för att säkerställa bästa möjliga resultat för våra kunder.

Företagets engagemang för utmärkt kundservice går tillbaka till dess grundande för 10 år sedan. Vi värdesätter varje kunds individuella behov och är stolta över att kunna erbjuda personlig service som är skräddarsydd för att uppfylla var och en av dem. Utöver detta erbjuder vi också en rad andra tjänster som underhåll och reparation av septiktankar, rensning och reparation av blockerade avlopp, CCTV-inspektioner av avloppssystem med mera.

Kvalitativ och säker avloppsspolning Haninge

På Haggrens Rör AB sätter vi säkerheten i första rummet genom att se till att all personal alltid är fullt utbildad i hälso- och säkerhetsbestämmelser. All vår utrustning genomgår regelbundna underhållskontroller för att säkerställa att den alltid är väl underhållen. För att säkerställa enastående resultat varje gång du vänder dig till oss för att få hjälp använder vårt team alltid de mest avancerade tekniker som finns på marknaden idag.

Om du letar efter pålitlig avloppsspolning eller andra avloppsrelaterade tjänster i Haninge eller dess omgivningar – leta inte längre än till Haggrens Rör AB! Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster eller kom bara förbi vårt kontor – vi vill gärna höra från dig!

Du gör klokt i att kontakta oss, antingen i förebyggande fall men givetvis även när olyckan redan varit framme. För vidare information eller så ringer du oss på telefon 076- 901 74 54 för mer personlig kontakt. Vill du nå oss på mail så skriver du till info@haggrensror.se

Välkommen till oss, vi löser dina proppar!

Boka tid för avloppsspolning

Kika HÄR på tidigare stamspolningar, avloppsrensningar och högtrycksspolningar som vi har utfört

Avloppsspolning Haninge
Avloppsspolning Haninge

Kontakta oss på info@haggrensror.se telefon 076–901 74 54 eller via kontaktformuläret här bredvid.

Kolla in vår sida på Instagram.

Kort om oss

Vår spetskompetens är stamspolning, avloppsrensning och rörinspektion i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med resultatgaranti

Skriv till oss via detta formulär
    Kontakta oss idag för offert eller om du vill teckna ett avtal för regelbunden stamspolning och bättre underhåll av avloppet hos Er.
    Följ oss gärna på Instagram för att se aktuella uppdrag