Avloppsspolning Järfälla

Avloppsspolning Järfälla

Haggrens Rör AB har i över 10 år tillhandahållit kvalitativa tjänster såsom avloppsspolning Järfälla med omnejd. Vårt team av erfarna yrkesmän är dedikerade till att tillhandahålla högsta standard av service, varje gång. Vi erbjuder en mängd olika lösningar från stamspolning och avloppsrening till rörinspektioner och mycket mer. Oavsett om du är en bostadsrättsförening, ett samhälle, en lägenhets- eller villaägare är vi här för att hjälpa dig med dina behov.

Vi på Haggrens Rör AB förstår vikten av noggrannhet och effektivitet när det gäller Avloppsspolning i Järfälla. Därför är vårt team utbildat för att arbeta snabbt och säkert för att ge dig bästa möjliga resultat. Vi använder endast utrustning av högsta kvalitet, inklusive högpresterande pumpar, mångsidiga kabelmaskiner, kameror för att inspektera rörledningar och robotskärare som kan ta bort alla hinder från dina rör med minimal störning.

Avloppsspolning Järfälla med Haggrens rör

Vi tar också ett miljömedvetet grepp när vi utför Avloppsspolning i Järfälla genom att använda biologiskt nedbrytbara material när det är möjligt. Vårt team har åtagit sig att hålla sig uppdaterade om de senaste framstegen inom teknik och teknik för avloppsspolning så att vi kan fortsätta att erbjuda våra kunder bästa möjliga service med minimal påverkan på miljön.

På Haggrens Rör AB är vi stolta över att vara ett familjeföretag som sätter kundnöjdhet över allt annat. Med över 10 års erfarenhet i bagaget och enastående kundservice som högsta prioritet kan du räkna med oss för experttjänster inom Avloppsspolning i Järfälla som du kan lita på!

Du gör klokt i att kontakta oss, antingen i förebyggande fall men givetvis även när olyckan redan varit framme. För vidare information eller så ringer du oss på telefon 076- 901 74 54 för mer personlig kontakt. Vill du nå oss på mail så skriver du till info@haggrensror.se

Välkommen till oss, vi löser dina proppar!

Boka tid för avloppsspolning

Kika HÄR på tidigare stamspolningar, avloppsrensningar och högtrycksspolningar som vi har utfört

Avloppsspolning Järfälla
Avloppsspolning Järfälla

Kontakta oss på info@haggrensror.se telefon 076–901 74 54 eller via kontaktformuläret här bredvid.

Kolla in vår sida på Instagram.

Kort om oss

Vår spetskompetens är stamspolning, avloppsrensning och rörinspektion i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med resultatgaranti

Skriv till oss via detta formulär
    Kontakta oss idag för offert eller om du vill teckna ett avtal för regelbunden stamspolning och bättre underhåll av avloppet hos Er.
    Följ oss gärna på Instagram för att se aktuella uppdrag