Avloppsspolning Sollentuna

Avloppsspolning Sollentuna

Haggrens Rör AB är ett familjeägt företag som i över 10 år har försett kunder avloppsspolning Sollentuna. Vi är specialiserade på stamspolning och avloppsrening. Dessutom gör vi rörinspektion och vårt team av erfarna yrkesmän är dedikerade till att leverera kvalitetsresultat med noggrannhet varje gång. Bland annat har vi kunder som är bostadsrättsföreningar, samfälligheter, lägenhetsinnehavare, villor eller radhus.

På Haggrens Rör AB förstår vi vikten av att hålla oss uppdaterade med den senaste tekniken och industristandarderna. Allt för att vi kan ge våra kunder de bästa möjliga lösningarna för deras VVS-behov. Därför har vi ett nära samarbete med våra kunder för att se till att de får högsta möjliga service och tillfredsställelse. Vårt team är välutbildade i alla aspekter av avloppsspolning i Sollentuna, inklusive val av material, säkerhetsåtgärder och avfallshanteringsmetoder.

Våra specialiserade tjänster för avloppsspolning Sollentuna inkluderar

 • Borttagning av blockeringar orsakade av trädrötter eller annat skräp;
 • Avstängning av kollapsade rör;
 • Reparation av trasiga rör;
 • Spolning av rörledningar för att minska blockeringar;
 • Tryckprovning;
 • Inspektion av rör med hjälp av videokameror;
 • Installation av nya rör vid behov.

På Haggrens Rör AB är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder effektiva servicelösningar som är skräddarsydda för att möta specifika behov, samtidigt som de är kostnadseffektiva. Från blockering av trädrötter till reparationsjobb på trasiga rör, våra tekniker gör vad som krävs för att få din rörledning att fungera smidigt igen. Vi erbjuder också förebyggande underhållsmetoder som tryckprov och rörinspektioner som kan hjälpa till att upptäcka eventuella problem innan de blir allvarligare problem längre fram.

På Haggrens Rör AB anser vi att god kundservice är lika viktigt som god teknisk kompetens när det gäller att ge våra kunder en lyckad serviceupplevelse. Alltså tar vår personal sig tid att förklara varje steg i processen så att du helt förstår både vad som behöver göras och varför det behöver göras. Detta garanterar en smidig övergång från problemdiagnos till genomförande av lösningen, så att du kan vara säker på att ditt rörsystem är igång igen på nolltid!

Avloppsspolning Sollentuna med Haggrens rör

Med över 10 års erfarenhet av service av VVS-system i hela Sollentuna har Haggrens Rör AB etablerat ett starkt rykte som en av de bästa leverantörerna av professionella avloppsspolningstjänster i Sollentuna och därutöver.Vi är en stolt medlem av Sveriges VVS-förbund samt Sveriges Vatten- och Avloppsförbund och specialiserar oss på att serva VVS-system med den senaste tekniken och säkra standarder för att kunna ge er den bästa kvalitetsservicen som finns tillgänglig inom alla discipliner av VVS-arbete för att ert system ska fungera långsiktigt

Du gör klokt i att kontakta oss, antingen i förebyggande fall men givetvis även när olyckan redan varit framme. För vidare information eller så ringer du oss på telefon 076- 901 74 54 för mer personlig kontakt. Vill du nå oss på mail så skriver du till info@haggrensror.se

Välkommen till oss, vi löser dina proppar!

Boka tid för avloppsspolning

Kika HÄR på tidigare stamspolningar, avloppsrensningar och högtrycksspolningar som vi har utfört

Avloppsspolning Sollentuna
Avloppsspolning Sollentuna

Kontakta oss på info@haggrensror.se telefon 076–901 74 54 eller via kontaktformuläret här bredvid.

Kolla in vår sida på Instagram.

Kort om oss

Vår spetskompetens är stamspolning, avloppsrensning och rörinspektion i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med resultatgaranti

Skriv till oss via detta formulär
  Kontakta oss idag för offert eller om du vill teckna ett avtal för regelbunden stamspolning och bättre underhåll av avloppet hos Er.
  Följ oss gärna på Instagram för att se aktuella uppdrag