Avloppsspolning Solna

Avloppsspolning Solna

Haggrens Rör AB har tillhandahållit kvalitativa tjänster såsom avloppsspolning Solna i över tio år. Vi är ett familjeföretag som specialiserar oss på stamspolning, rörrengöring och inspektion. Våra kunder är allt från bostadsrättsföreningar och lägenhetsägare till villor, radhus och lokalsamhällen. Hörnstenen i vår framgång är vårt engagemang för excellens och noggrannhet i varje tjänst vi tillhandahåller.

Vi på Haggrens Rör AB förstår vikten av att hålla dina avloppsledningar rena och effektiva. Därför erbjuder vi omfattande avloppsspolningstjänster för både hem och företag. Vårt erfarna team är högt kvalificerat för att på ett säkert sätt spola bort de svåraste blockeringarna. Med hjälp av specialiserad utrustning som högtrycksvattenstrålar och skärande verktyg gör vi ett effektivt jobb. Förutom att ta bort befintliga proppar kan vi också inspektera rören för korrosion. Likaså kan vi åtgärda andra skador som kan leda till framtida problem längre fram.

En kvalitativ avloppsspolning Solna

Vårt engagemang för utmärkt kundservice börjar med att lyssna noga på dina behov innan vi rekommenderar någon åtgärd. Allt arbete utförs snabbt, effektivt och i enlighet med alla relevanta bestämmelser så att du kan vara säker på att du får bästa möjliga resultat till ett överkomligt pris.

Vi är stolta över att vara en del av Solna-kollektivet och är mycket stolta över att betjäna våra grannar med högsta möjliga professionalism. Som en pålitlig källa för alla dina VVS-behov står Haggrens Rör AB för sitt arbete med en branschledande garanti. Vi kommer alltid att göra mer än vad vi kan för att se till att du är nöjd med våra tjänster – oavsett vad som händer!

På Haggrens Rör AB tror vi att regelbundet underhåll är nyckeln för att undvika kostsamma reparationer längre fram. Därför erbjuder vi schemalagda inspektioner för både privat- och företagskunder som inkluderar detaljerade rapporter om eventuella befintliga problem eller potentiella faror som lurar i ditt avloppssystem. På så sätt kan vi fånga upp små problem innan de blir större – vilket hjälper dig att undvika onödiga störningar eller kostnader längre fram!

Avloppsspolning Solna med Haggrens rör

Om du letar efter pålitliga avloppsspolningstjänster runt om i Solna (eller någon annanstans i Sverige), så behöver du inte leta längre än till Haggrens Rör AB! Med många års erfarenhet under vårt bälte i kombination med förstklassig utrustning och oöverträffad kundservice kan du vara säker på att veta att ditt problem kommer att tas om hand snabbt, effektivt — och viktigast av allt — på ett säkert sätt! Ring oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att hålla ditt hem eller företag igång!

Du gör klokt i att kontakta oss, antingen i förebyggande fall men givetvis även när olyckan redan varit framme. För vidare information eller så ringer du oss på telefon 076- 901 74 54 för mer personlig kontakt. Vill du nå oss på mail så skriver du till info@haggrensror.se

Välkommen till oss, vi löser dina proppar!

Boka tid för avloppsspolning Solna

Kika HÄR på tidigare stamspolningar, avloppsrensningar och högtrycksspolningar som vi har utfört

Avloppsspolning Solna
Avloppsspolning Solna

Kontakta oss på info@haggrensror.se telefon 076–901 74 54 eller via kontaktformuläret här bredvid.

Kolla in vår sida på Instagram.

Kort om oss

Vår spetskompetens är stamspolning, avloppsrensning och rörinspektion i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med resultatgaranti

Skriv till oss via detta formulär
    Kontakta oss idag för offert eller om du vill teckna ett avtal för regelbunden stamspolning och bättre underhåll av avloppet hos Er.
    Följ oss gärna på Instagram för att se aktuella uppdrag