Avloppsspolning Stockholm

Avloppsspolning Uppsala

Haggrens Rör AB har tillhandahållit pålitliga och högkvalitativa tjänster för avloppsspolning Uppsala i över 10 år. Vi har specialiserat oss på stamspolning och avloppsrensning. Med hjälp av högtryckspumpar gör att vi ett snabbt och effektivt jobb. Våra erfarna tekniker använder den senaste tekniken i branschen för att identifiera och lösa problemet samtidigt som störningarna blir minimerade.

Vi erbjuder en rad olika tjänster. Bland annat gör vi kamerainspektioner av avlopp och rör. Likaså gör vi mer detaljerade spolningar med hjälp av specialanpassade kameror. Dessa kan ge detaljerade bilder av även de minsta sprickor eller blockeringar. Vårt team är välutbildat i både traditionella metoder och moderna lösningar. Detta innebär att vi kan ge snabba och effektiva resultat till konkurrenskraftiga priser.

Avloppsspolning Uppsala för privatkunder och företag

Oavsett om du är en bostadsrättsförening, lägenhetsinnehavare eller privatboende boende i Uppsala finns Haggrens Rör AB här för att hjälpa dig med avloppsspolning. Vi förstår hur viktigt det är för våra kunder att få snabb hjälp när det gäller blockerade avlopp eller överfyllda rör. Oavsett problemets storlek ser vi till att alla våra kunders behov blir tillgodosedda i tid. Men, vi kompromissar inte med kvalitet eller noggrannhet och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Med Haggrens Rör AB behöver avloppsspolning i Uppsala inte längre vara ett problem. Vi har byggt upp ett utmärkt rykte som ett av Sveriges ledande företag inom avloppsspolning. Detta tack vare våra pålitliga tjänster och vår uppmärksamhet på detaljer. Ta kontakt idag för mer information om tjänster för avloppsspolning i Uppsala!

Du gör klokt i att kontakta oss, antingen i förebyggande fall men givetvis även när olyckan redan varit framme.

Vill du nå oss på mail så skriver du till info@haggrensror.se

Kolla in vår sida på Instagram.

Välkommen till oss, vi löser dina proppar!

Kika HÄR på tidigare stamspolningar, avloppsrensningar och högtrycksspolningar som vi har utfört

Avloppsspolning Uppsala
Avloppsspolning Uppsala

Önskar er bostadsrättsförening offert på stamspolning?

Kontakta oss på info@haggrensror.se telefon 076–901 74 54 eller via kontaktformuläret här nedan.

Vanliga frågor och svar om avloppsspolning Uppsala

Vad är högtryckspolning och när och varför behöver man utföra det?

Högtryckspolning är en rengöringsmetod där vatten blir pressat ut genom en slang under högt tryck. Detta för att rensa stopp och avlagringar i rörledningar. Vanligtvis använder vi högtrycksspolning för att lösa stopp i avloppssystem. Exempelvis kan fett, papper, tvålrester eller hår blockera röret. Högtryckspolning är också en vanlig metod för stamspolning. Där blir alla avlopp, stammar och ledningar spolade för att frigöra utrymme i rören. Högtryckspolning använder olika munstycken beroende på stoppets karaktär och hur rörledningarna går.

Hur fungerar högtryckspolning och vilka typer av munstycken använder man?

Högtryckspolning fungerar genom att vatten blir pressat genom en slang under högt tryck. Detta för att rensa stopp och avlagringar i rörledningar. Munstycken riktar vattenstrålen och anpassar trycket till avloppets status. Exempelvis kan konstruktion, skick och typen av avlagringar eller stopp påverka arbetet. Det finns framåtriktade och roterande munstycken för olika situationer.

Använder högtryckspolning kemikalier?

Nej, högtryckspolning använder endast vatten och högt tryck för rengöring. Vissa företag kan använda kemikalier, men det är inte en vanlig metod och kan vara skadligt för miljön.

Vad händer om högtryckspolning inte är den bästa lösningen på ett problem?

Om högtryckspolning inte är den bästa lösningen på ett problem kan en rensning/fräsning eller rörinspektion vara en bättre tjänst. Det är bäst att kontakta ett företag som specialiserar sig på rörservice. Detta för att avgöra vilken metod som är lämpligast för ditt specifika problem.

Vad är viktigt att tänka på när man använder högtryckspolning?

Det är viktigt att använda rätt typ av munstycke och slang. Bland annat måste man se till avloppets konstruktion och skick samt typen av avlagringar eller stopp som man påträffar. Dessutom är det viktigt att välja rätt tryck för att undvika skador på äldre avloppssystem så långt det är möjligt. Om en lägenhet har blivit drabbat av ett stopp är det också viktigt att få tillgång till närliggande lägenheter. Detta eftersom de kan vara drabbade av stoppet eller bli drabbade när stoppet har blivit bortspolat.

Kort om oss

Vår spetskompetens är stamspolning, avloppsrensning och rörinspektion i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med resultatgaranti

Skriv till oss via detta formulär
    Kontakta oss idag för offert eller om du vill teckna ett avtal för regelbunden stamspolning och bättre underhåll av avloppet hos Er.
    Följ oss gärna på Instagram för att se aktuella uppdrag