Högtrycksspolning Stockholm

Högtrycksspolning Stockholm

Högtrycksspolning Stockholm gör det innan den stora olyckan är framme genom att förebygga förekomsten av olyckor med dina avloppsrör. Lukt är det alltid i avloppen. Det som håller lukt ute är vattenlåsets funktion. I sällsynta fall kan det vara lukt som msn kan spola bort men då har det med lutning plus bakterier att göra.

Om det börjar klucka ur avloppen, rinner sakta eller stopp, det är då man ska boka högtrycksspolning Stockholm.

  • Stopp – Högtrycksspolning
  • Kluckar – kan vara indikation på att det börjar bli trångt i rören. Kan vara bra att göra en högtrycksspolning innan det blir stopp
  • Rinner långsammare – indikation på att det börjar samlas i rören och bli mindre utrymme för vattnet att rinna undan – gör en högtrycksspolning i underhållande syfte

Vi på Haggrens Rör AB är ett familjebaserat företag och erbjuder bl a högtrycksspolning Stockholm. Vi arbetar enbart med högteknologisk och säker utrustning avsett för din bostad, utöver vår höga målsättning när det gäller vår profession för att inte tumma på kvalitéten.

Utöver att erbjuda en toppkvalitativ teknisk servicenivå till samtliga kunder är det en självklarhet för oss att ha naturligt och trevligt bemötande när vi jobbar för våra kunder och högtryckspolning Stockholm. Förebygg otrevliga överraskningar och förekomsten av täppta avloppsrör i ditt hem. Rekommendationen är att det inte bör gå mer än ca fem till tio år innan man spolar sina rör, annars kan olyckan tyvärr vara framme förr än du anar.

Högtrycksspolning Stockholm  – Boka redan idag

Högtrycksspolning Stockholm behövs om du Känner du igen dig i att man inte brukar ta tag i ett problem förrän i elfte timmen. Det går såklart med vissa saker men för att undvika och förebygga skador och odör genom en högtrycksspolning Stockholm både för dig själv och för grannarna så bör man vara vaksam på förekomsten av täppta rör. Det är heller inte ovanligt att det också blir oönskade läckor pga av fettproppar och dyl i rören.

Slipp detta genom att anlita högtrycksspolning Stockholm och Haggrens Rör AB. Slipp små som stora följdskador genom att förebygga!

Helst redan innan olyckan är framme så kan du lita på att Haggrens Rör AB gör ditt liv enklare genom att anlita oss.

Besök oss, läs gärna mer och kika bl a på våra kostnadsförslag genom att gå in på www.haggrensror.se eller kontakta oss på antingen på 076-901 74 54 alt info@haggrensror.se

Oavsett kontaktforum så berättar vi såklart gärna mer om våra olika tjänster. Välkommen!

Kika HÄR på tidigare stamspolningar, avloppsrensningar och högtrycksspolningar som vi har utfört

stamspolning

Önskar er bostadsrättsförening offert på stamspolning?

Kontakta oss på info@haggrensror.se telefon 076–901 74 54 eller via kontaktformuläret här nedan.

Kort om oss

Vår spetskompetens är stamspolning, avloppsrensning och rörinspektion i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med resultatgaranti

Skriv till oss via detta formulär
    Kontakta oss idag för offert eller om du vill teckna ett avtal för regelbunden stamspolning och bättre underhåll av avloppet hos Er.
    Följ oss gärna på Instagram för att se aktuella uppdrag