Rörspolning Lidingö

Behov av en rörspolning Lidingö? Anlita då oss så hjälper vi er omgående till förmånligt pris!

Rören har det tufft – år efter år spolar vi ned fett, olja och kemikalier. Det bildas avlagringar och rören slammas igen. Slutligen kan det leda till ett stopp i avloppet och vattenskador. Vattenskador kan bli en kostsam historia!

Vi använder oss av en beprövad och skonsam spolmetod. Rengöringen sker helt utan kemikalier. Med högtrycksspolar sprutar vi in hett vatten som värmts upp till över 90 grader. Den kraftfulla strålen gör att beläggningar och smuts lossnar från rören och transporteras bort med vattenflödet. För att minimera risken för skador på rören anpassar vi vattentrycket efter rörens tillstånd. Vi har goda kunskaper i effektiv rörspolning Lidingö. Det är det bästa sättet att underhålla avloppssystem, men även att komma till bukt med akuta avloppsproblem. Spolning av avlopp i Lidingö är en ekonomisparande investering – spola och glöm alla problem.

För att förebygga mindre trevliga överraskningar med igensatta rör rekommenderar vi rörspolning Lidingö ungefär vart femte till tionde år, annars är risken överhängande att bli en onödigt dyr och tråkig historia som hade kunnat undvikas.

Rörspolning Lidingö

En bra och trygg rörspolning Lidingö

Se till att göra en rörspoling innan det är försent och skador kan uppstå. Är man ute i god tid och tar kontakt med oss för en inspektion kan man spara många kronor. Det gäller att vara i tid och när det gäller rörspolning Lidingö.

Undvika detta genom att anlita rörspolning Lidingö och Haggrens Rör AB och slipp otrevliga och mindre angenäma överraskningar. Genom att besöka oss på www.haggrensror.se kan du läsa mer om själva arbetsprocessen vid en rörspolning och ta en titt på våra olika kostnadsförslag för olika typer av boende, vare sig det är singelbostad eller samfällighet. Eller så kontaktar du oss på antingen 076-901 74 54 alt info@haggrensror.se

Vi ser fram emot din kontakt och följ oss gärna på Instagram!

Kort om oss

Vår spetskompetens är stamspolning, avloppsrensning och rörinspektion i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med resultatgaranti

Skriv till oss via detta formulär
    Kontakta oss idag för offert eller om du vill teckna ett avtal för regelbunden stamspolning och bättre underhåll av avloppet hos Er.
    Följ oss gärna på Instagram för att se aktuella uppdrag