Rörspolning Uppsala

Har ni problem med era stammar i fastigheten och är i behov av en rörspoling Uppsala? Risken är då stor att det har samlats tjockbeläggningar av bl a fett i era rör som bildats under åren. Och då är det enda alternativet att göra en rörspolning Uppsala.

Haggrens Rör AB arbetar med rörspolning Uppsala och har gjort det i många år och vill gärna att ni kontaktar oss så vi kan hjälpa er direkt. Vi arbetar endast med den bästa tekniken, modern utrustning och vår högsta målsättning är 100 % nöjdkundsgaranti och att era rör ska bli som nya.

Om det börjar klucka ur avloppen, rinner sakta eller stopp, det är då man är det bra om man bokar en rörspolning Uppsala omgående.

  • Stopp – Rörspolning
  • Kluckar – kan vara indikation på att det börjar bli trångt i rören. Kan vara bra att göra en rörspolning innan det blir stopp
  • Rinner långsammare – indikation på att det börjar samlas i rören och bli mindre utrymme för vattnet att rinna undan – gör en rörspolning i underhållande syfte

För att förebygga mindre trevliga överraskningar med igensatta rör rekommenderar vi rörspolning Stockholm ungefär vart femte till tionde år, annars är risken överhängande att bli en onödigt dyr och tråkig historia som hade kunnat undvikas.

Rörspolning Uppsala

En bra och trygg rörspolning Uppsala

Se till att göra en rörspoling Uppsala innan det är försent och skador kan uppstå. Är man ute i god tid och tar kontakt med oss för en inspektion kan man spara många kronor. Det gäller att vara i tid och när det gäller rörspolning Uppsala.

Undvika detta genom att anlita rörspolning Uppsala och Haggrens Rör AB och slipp otrevliga och mindre angenäma överraskningar. Genom att besöka oss på www.haggrensror.se kan du läsa mer om själva arbetsprocessen vid rörspolning Uppsala och ta en titt på våra olika kostnadsförslag för olika typer av boende, vare sig det är singelbostad eller samfällighet. Eller så kontaktar du oss på antingen 076-901 74 54 alt info@haggrensror.se

Vi ser fram emot din kontakt och följ oss gärna på Instagram!

Kort om oss

Vår spetskompetens är stamspolning, avloppsrensning och rörinspektion i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med resultatgaranti

Skriv till oss via detta formulär
    Kontakta oss idag för offert eller om du vill teckna ett avtal för regelbunden stamspolning och bättre underhåll av avloppet hos Er.
    Följ oss gärna på Instagram för att se aktuella uppdrag