Rörspolningsfirmor

Rörspolningsfirmor

Har ni problem med era stammar i fastigheten och är i söker efter rörspolningsfirmor ?

Risken är då stor att det har samlats tjockbeläggningar av bl a fett i era rör som bildats under åren och ta inte någon risk med att anlita okunniga rörspolningsfirmor. Haggrens Rör AB arbetar ett bra alternativ bland många rörspolningsfirmor på marknaden för vi har arbetat med detta i många år och vill gärna att ni kontaktar oss så vi kan hjälpa er direkt.

Vi arbetar endast med den bästa tekniken, modern utrustning och vår högsta målsättning är 100 % nöjdkundsgaranti och att era rör ska bli som nya. Om det börjar klucka ur avloppen, rinner sakta eller stopp, det är då man är det bra om man söker efter rörspolningsfirmor omgående.

  • Stopp – Rörspolning
  • Kluckar – kan vara indikation på att det bursar bli trångt i rören. Kan vara bra att göra en rörspolning innan det blir stopp
  • Rinner långsammare – indikation på att det börjar samlas i rören och bli mindre utrymme för vattnet att rinna undan – gör en rörspolning i underhållande syfte

För att förebygga mindre trevliga överraskningar med igensatta rör rekommenderar vi att rörspolningsfirmor kommer ut och spolar rören ungefär vart femte till tioende år, annars är risken överhängande att bli en onödigt dyr och tråkig historia som hade kunnat undvikas.

Den bästa bland många rörspolningsfirmor

Se till att hitta rätt bland alla rörspolnings firmor innan det är försent och skador kan uppstå. Är man ute i god tid och tar kontakt med oss för en inspektion kan man spara många kronor. Det gäller att vara i tid och välja rätt när det gäller rörspolningsfirmor .

Undvika detta genom att anlita rätt typ av rörspolningsfirmor och Haggrens Rör AB är det ni söker!! Slipp otrevliga och mindre angenäma överraskningar.

Genom att besöka oss på www.haggrensror.se kan du läsa mer om själva arbetsprocessen och ta en titt på våra olika kostnadsförslag för olika typer av boende, vare sig det är singelbostad eller samfällighet. Eller så kontaktar du oss på antingen 076-901 74 54 eller info@haggrensror.se. Och följ oss gärna på Instagram.

Kort om oss

Vår spetskompetens är stamspolning, avloppsrensning och rörinspektion i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med resultatgaranti

Skriv till oss via detta formulär
    Kontakta oss idag för offert eller om du vill teckna ett avtal för regelbunden stamspolning och bättre underhåll av avloppet hos Er.
    Följ oss gärna på Instagram för att se aktuella uppdrag