Stamspolning brf

Stamspolning brf

Önskar er bostadsrättsförening en offert på stamspolning brf? Anlitar ni oss så är ni i goda händer. Arbeten som vi utför är det alltid garanti på och det utförs fackmannamässigt. När ni anlitar oss på Haggrens Rör för stamspolning brf så möts ni av hög kompetens, genuint engagemang för arbetet samt ett gott bemötande. Något som är mycket viktigt för oss.

När det kommer till  hus med många boende så behöver detta planeras i god tid innan arbetet ska utföras. Det krävs att de boende antingen är hemma eller att nycklar samlats in då tillträde till samtliga lägenheter och utrymmen behöver vara tillgängliga så att ett noggrant jobb kan utföras från vår sida. Stamspolning brf är något att tänka på när en lägenhet har blivit drabbad av ett större stopp, då är det högst troligt att närliggande lägenheter är träffade av samma stopp. Om inte innan så kan de bli drabbade när stoppet spolas vidare. Då är det viktigt att utföra en stamspolning så att det blir ordentligt och korrekt utfört.

Vänd er till oss när det gäller stamspoling brf

Vi på Haggrens Rör AB är ett familjeföretag som är aktiva i Stockholmsområdet. Våra kunder som anlitar oss är allt från privata husägare, bostadsrättsföreningar, enskilda lägenhetsinnehavare samt hela samfälligheter. Vi har gedigen kunskap och erfarenhet samt att vi arbetar med modern högkvalitativ utrustning då det kommer till stamspolning i brf. Då vi är ett familjeföretag så är vi lite extra noggranna med att alltid lägga ner det lilla extra engagemanget och servicen för er kunder. Något som ni kommer märka när ni anlitar oss för uppdrag. Finns det ett behov av avloppsrensning eller stamspolning brf så kontakta oss idag för mer information och priser. Ni kan ringa oss på: 076- 901 74 54 eller maila oss: info@haggrensror.se så är vi behjälpliga för era frågor.

Kika HÄR på tidigare stamspolningar, avloppsrensningar och högtrycksspolningar som vi har utfört
stamspolning

Önskar er bostadsrättsförening offert på stamspolning?

Kontakta oss på info@haggrensror.se telefon 076–901 74 54 eller via kontaktformuläret här nedan.

Kort om oss

Vår spetskompetens är stamspolning, avloppsrensning och rörinspektion i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med resultatgaranti

Skriv till oss via detta formulär
    Kontakta oss idag för offert eller om du vill teckna ett avtal för regelbunden stamspolning och bättre underhåll av avloppet hos Er.
    Följ oss gärna på Instagram för att se aktuella uppdrag