Stamspolning

Stamspolning Danderyd

Letar ni efter en Stamspolning Danderyd till förmånliga priser? Tveka då inte att anlita oss!

Med hett vatten och högt tryck avlägsnas avlagringar och utrymme frigörs. Det förlänger rörens livslängd och dess kapacitet ökar och resulterar i ett bättre flöde. Stamspolning är underhåll som även minskar risken för framtida stopp i avlopp som kan uppkomma p.g.a. beläggningar av fett som bildas i avloppsrören med tiden.

Vi rekommenderar att stamspolning Danderyd sker vart femte år. Då kan man undvika kostsamma akututryckningar, till exempel vid stopp i avlopp, översvämningar, illaluktande och kluckande avlopp. Med en regelbunden stamspolning får avloppsstammarna sin normala funktion, livslängden förlängs och de boende slipper många avloppsproblem.

Vi på Haggrens Rör AB är ett familjeföretag och våra kunder som anlitar oss är allt från privata husägare, bostadsrättsföreningar, enskilda lägenhetsinnehavare samt hela samfälligheter.

Stamspolning Danderyd

Vänd er till oss när det gäller Stamspolning Danderyd & avloppsrensning

Har ni frågor som gäller denna tjänst är det bra att ni hittat till vår hemsida! Vi på Haggrens Rör AB är ett företag som är aktiva i stor Stockholmsområdet och är experter på det vi gör och vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda där för lämnar vi alltid 100% nöjdkund garanti.

Och alla våra anställda har gedigen kunskap och erfarenhet samt att vi arbetar med modern högkvalitativ utrustning.
Då vi är ett familjeföretag så är vi lite extra noggranna med att alltid lägga ner det lilla extra engagemanget och servicen för er kunder. Något som ni kommer märka när ni anlitar oss för uppdrag. Finns det ett behov av avloppsrensning så kontakta oss idag för mer information och priser. Ni kan ringa oss på: 076 – 901 74 54 eller maila oss: info@haggrensror.se så är vi behjälpliga för era frågor.

Varmt välkomna till oss på Haggrens Rör och följ oss gärna på Instagram!

Kort om oss

Vår spetskompetens är stamspolning, avloppsrensning och rörinspektion i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med resultatgaranti

Skriv till oss via detta formulär
    Kontakta oss idag för offert eller om du vill teckna ett avtal för regelbunden stamspolning och bättre underhåll av avloppet hos Er.
    Följ oss gärna på Instagram för att se aktuella uppdrag