Stamspolning Huddinge

Stamspolning Huddinge

Hej är ni på jakt efter efter en bra offert på Stamspolning Huddinge? Vi på Haggrens rör har många års erfarenhet av Stamspolning Huddinge!

Anlitar ni oss så är ni i goda händer. Arbeten som vi utför är det alltid garanti på och det utförs fackmannamässigt. När ni anlitar oss på Haggrens Rör för Stamspolning Huddinge så möts ni av hög kompetens, genuint engagemang för arbetet samt ett gott bemötande. Något som är mycket viktigt för oss.

Vi på Haggrens Rör AB är ett familjeföretag och våra kunder som anlitar oss är allt från privata husägare, bostadsrättsföreningar, enskilda lägenhetsinnehavare samt hela samfälligheter.

Inga uppdrag är för små eller stora vi ser till att ni får rena rör igen och allt är som fungerar som det ska.

Stamspolning i Huddinge

Vänd er till oss när det gäller Stamspolning & avloppsrensning i Huddinge

Har ni frågor som gäller Stamspolning  är det bra att ni hittat till våra hemsida.

Vi på Haggrens Rör AB är ett företag som är aktiva i stor Stockholmsområdet och är experter på det vi gör och vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda där för lämnar vi alltid 100% nöjdkund garanti.

Vad ingår oftast i våra uppdrag:

 • Högtrycksspolning av samlingsledningar ut till kommunal ledning
 • Vertikala avloppsstammar (kök, bad och kombi) ner till samlngsledning.
 • Stickledningar från kök och bad till respektive stam.
 • Lokaler, andra utrymmen med avloppen
 • Avisering och nyckelhantering
 • Kontroll av avluftning och kontrollfunktion i respektive avlopp.
 • Resultatbild före och efter så att du som kund får se vilken skillnad vi faktiskt gör.

Och alla våra anställda har gedigen kunskap och erfarenhet samt att vi arbetar med modern högkvalitativ utrustning då det kommer till Stamspolning . Då vi är ett familjeföretag så är vi lite extra noggranna med att alltid lägga ner det lilla extra engagemanget och servicen för er kunder. Något som ni kommer märka när ni anlitar oss för uppdrag. Finns det ett behov av avloppsrensning eller Stamspolning Huddinge så kontakta oss idag för mer information och priser. Ni kan ringa oss på: 076- 901 74 54 eller maila oss: info@haggrensror.se så är vi behjälpliga för era frågor.

Varmt välkomna till oss på Haggrens rör. Vi kan stamspolning Huddinge

Kort om oss

Vår spetskompetens är stamspolning, avloppsrensning och rörinspektion i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med resultatgaranti

Skriv till oss via detta formulär
  Kontakta oss idag för offert eller om du vill teckna ett avtal för regelbunden stamspolning och bättre underhåll av avloppet hos Er.
  Följ oss gärna på Instagram för att se aktuella uppdrag