Stamspolning

Stamspolning Järfälla

Letar ni efter en Stamspolning Järfälla till förmånliga priser? Tveka då inte att anlita oss!

Hur ofta stammarna behöver spolas beror på ålder, skick på rören, hur avloppen används och hur rören underhållningen varit. Bostadsrättsföreningar och flerfamiljshus bör stamspola vart tredje till femte år. Om det även bubblar, kluckar och luktar illa från avloppet trots att vattenlåset är rensat, är det antagligen dags för en stamspolning.

I en fastighet finns det avlopp och avloppsystem för att avleda och ta hand om avloppsvatten och avloppssystemet kallas för stammar. Stammarna har en begränsad livslängd och att fastigheten någon gång behöver genomgå ett stambyte eller relining är ett faktum. Med regelbunden stamspolning Järfälla förlänger du livslängden på avloppsstammarna och kan förebygga dyra avloppsstopp.

Vi på Haggrens Rör AB är ett familjeföretag och våra kunder som anlitar oss är allt från privata husägare, bostadsrättsföreningar, enskilda lägenhetsinnehavare samt hela samfälligheter.

Stamspolning Järfälla

Vänd er till oss när det gäller Stamspolning Järfälla & avloppsrensning

Har ni frågor som gäller denna tjänst är det bra att ni hittat till vår hemsida! Vi på Haggrens Rör AB är ett företag som är aktiva i stor Stockholmsområdet och är experter på det vi gör och vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda där för lämnar vi alltid 100% nöjdkund garanti.

Och alla våra anställda har gedigen kunskap och erfarenhet samt att vi arbetar med modern högkvalitativ utrustning.
Då vi är ett familjeföretag så är vi lite extra noggranna med att alltid lägga ner det lilla extra engagemanget och servicen för er kunder. Något som ni kommer märka när ni anlitar oss för uppdrag. Finns det ett behov av avloppsrensning så kontakta oss idag för mer information och priser. Ni kan ringa oss på: 076 – 901 74 54 eller maila oss: info@haggrensror.se så är vi behjälpliga för era frågor.

Varmt välkomna till oss på Haggrens Rör och följ oss gärna på Instagram!

Kort om oss

Vår spetskompetens är stamspolning, avloppsrensning och rörinspektion i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med resultatgaranti

Skriv till oss via detta formulär
    Kontakta oss idag för offert eller om du vill teckna ett avtal för regelbunden stamspolning och bättre underhåll av avloppet hos Er.
    Följ oss gärna på Instagram för att se aktuella uppdrag