Stamspolning Nynäshamn

Stamspolning Nynäshamn

Har ni problem med erat avlopp hemma I er lägenhet villa eller brf kan det vara dags för en Stamspolning  Nynäshamn.

Och ni fått problem med dina igensatta rör som bildats efter år av användande och en allt mer illaluktande stank, är en stamspolning mer eller mindre ett måste för ert boende.

Om det börjar klucka ur avloppen, rinner sakta eller stopp är det en bra ide att man tar kontakt med någon av våra medarbetar på Haggrens rör så hjälper dom er att boka en tid.

Om vattnet rinner av långsammare kan det vara en indikation på att det börjar bli slagg eller belägg i rören. Det behöver inte heller vara stopp för att boka stamspolning. Det är även bra att göra det i förebyggande syfte.

Stamspolning Nynäshamn

Stamspolning Nynäshamn, en lönsam affär

När du anlitar oss för ett uppdrag får ni alltid ett hundraprocentigt utfört arbete och dina rör blir som nya.

Dessutom vill vi att ni ska veta att det är alltid en garanti på att arbetet är fackmannamässigt utfört. Vår erfarenhet gör att vi är proffs på stamspolning men vi utgår alltid från kunden om det finns speciella önskemål.

Vår erfarenhet säger oss att man bör kolla sina rör med en tidsintervall på mellan fem och tio år.

Du gör klokt i att kontakta oss för en Stamspolning Nynäshamn antingen i förebyggande fall men givetvis även när olyckan redan varit framme. Besök oss gärna på vår hemsida www.haggrensror.se för vidare information eller så ringer du oss på telefon, Tveka inte!

Ta kontakt med oss redan idag på antingen 076-901 74 54 alt info@haggrensror.se.

Vi ser fram emot din kontakt, varmt välkommen

Kort om oss

Vi är ett familjeföretag som utför stamspolning, avloppsrensning och VVS-service i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med garanti.

Skriv till oss via detta formulär
    Kontakta oss idag för offert eller om du vill teckna ett avtal för regelbunden stamspolning och bättre underhåll av avloppet hos Er.
    Följ oss gärna på Instagram för att se aktuella uppdrag