Stamspolning pris

Stamspolning pris

Hej vill ni ha ett stamspolning pris?

Vad bra kontakta oss på Haggrens rör så ska vi ta fram ett bra stamspolning pris som tål att jämföras. Haggrens Rör AB är ett familjeföretag som arbetar i Stockholm och har bra stamspolning. Vi har tagit fram dem senaste och bästa tekniken för att kunna erbjuda ett bra stamspolning pris. Om med endast den senaste tekniken, säker utrustning och med högt uppsatta mål så får vi levererat vi alltid 100% när det gäller vår profession.

Utöver att erbjuda en topp kvalitativ teknisk servicenivå till samtliga kunder är det en självklarhet för oss att ha ett väldigt gott bemötande när vi utför en uppdrag i Stockholm oavsett stamspolning pris.

För att förebygga förekomsten av otrevliga överraskningar med täppta rör i sina hem bör man ca vart femte till tionde år anlita oss. annars är risken stor att det kan bli en tråkig och långt mycket mer kostsam historia.

Kontakta oss för pris

Stamspolning pris

Haggrens rör AB är ett bra och erfaret familjeföretag inom spoling och har bra stamspolning pris. Genom att besöka oss på www.haggrensror.se kan du läsa mer om själva arbetsprocessen vid Stamspolning och ta en titt på våra olika kostnadsförslag för olika typer av boende, vare sig det är singelbostad eller samfällighet.

Vad ingår oftast i våra uppdrag:

 • Högtrycksspolning av samlingsledningar ut till kommunal ledning
 • Vertikala avloppsstammar (kök, bad och kombi) ner till samlngsledning.
 • Stickledningar från kök och bad till respektive stam.
 • Lokaler, andra utrymmen med avloppen
 • Avisering och nyckelhantering
 • Kontroll av avluftning och kontrollfunktion i respektive avlopp.
 • Resultatbild före och efter så att du som kund får se vilken skillnad vi faktiskt gör.

Relaterade tjänster som förekommer i samband med spolning

Rörinspektion och Maskinrensning och Fräsning är andra lösningar på problem du kan uppleva i ditt avlopp. Rötter, främmande föremål, utfällningar av rost och kalk är några av de vanliga problem vi stöter på.
Ni kan läsa mer om dessa under Rörinspektion och Rensning/fräsning

Ta kontakt med oss redan idag på antingen 076-901 74 54 alt info@haggrensror.se för ett bra Stamspolnings. Vi ser fram emot din kontakt, varmt välkommen! Och följ oss oss gärna på Instagram!

Kort om oss

Vår spetskompetens är stamspolning, avloppsrensning och rörinspektion i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med resultatgaranti

Skriv till oss via detta formulär
  Kontakta oss idag för offert eller om du vill teckna ett avtal för regelbunden stamspolning och bättre underhåll av avloppet hos Er.
  Följ oss gärna på Instagram för att se aktuella uppdrag