Stamspolning Södertälje

Stamspolning Södertälje

Tack för att ni kommer till våran hemsida när söker efter den bästa Stamspolning Södertälje!

Vi är ett familjeföretag som har ett genuint engagemang för våra kunder och uppdrag. När ni anlitar oss så möts ni av seriösa och erfarna hantverkare som har rätt kunskap.

Alltid när vi utför arbeten vill vi att ni ska känna er trygga med ert val hantverkare. Och det är därför vi alltid ser till att våra arbeten är fackmannamässigt rätt utförda. Många gånger går det att åtgärda avloppsproblem relativt enkelt och billigt och du kan undvika omfattande renoveringar, som relining eller stambyte. Oavsett vad du behöver ger vi dig en lösning som fungerar långsiktigt. Vid Stamspolning Södertälje kommer vi med en spolbil och spolar igenom husets nät av avloppsrör för att skölja bort avlagringar och eventuella proppar som kan finnas

Högklassig utrustning med den senaste tekniken är något vi använder oss av och vi har högt uppsatta mål med våra arbeten. Om ni vill veta mer om hur själva arbetsprocessen till så finns det massor av information på vår hemsida: www.haggrensror.se.

Stamspolning Södertälje

Vi är bäst på Stamspolning Södertälje

Vi är bäst på Stamspolning i Södertälje, kanske låter kaxigt! Jämför oss gärna och se gärna våra referenser. VVS-service och avloppsrensning är något vi på Haggrens Rör kan hjälpa er med.

Oavsett om ni är

  • bostadsrättsförening,
  • privat villaägare,
  • Fastighetsägare
  • lägenhetsinnehavare.

Vill vi att ni ska veta att ni är i trygga händer. Kontakta oss för pris

Anlita oss för er Stamspolning i Södertälje så det blir noggrant och professionellt utfört.

Oavsett om det är i förebyggande syfte eller akuta fall så är vi behjälpliga, kontakta oss på telefon: 076-901 74 54. Det är bra om man var femte till tionde år utför en fackmannamässig Stamspolning i Södertälje för att agera i ett förebyggande syfte. Då kan man slippa otrevliga överraskningar och dyra akuta kostnader.

Om olyckan ändå är framme så kontakta oss genast så löser vi problemet åt er med omedelbar verkan. Som kund kan ni känna er i säkra händer hos oss på Haggrens. Och följ oss gärna på Instagram!

Kort om oss

Vår spetskompetens är stamspolning, avloppsrensning och rörinspektion i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med resultatgaranti

Skriv till oss via detta formulär
    Kontakta oss idag för offert eller om du vill teckna ett avtal för regelbunden stamspolning och bättre underhåll av avloppet hos Er.
    Följ oss gärna på Instagram för att se aktuella uppdrag