Stamspolning

Stamspolning Solna

Letar ni efter en bra offert på Stamspolning Solna? Anlitar ni oss så är ni i trygga händer!

Stamspolning är ofta en bra första åtgärd om du har problem, men vi kompletterar gärna med en besiktning av rören invändigt med kamera, så kallad röranalys. Förutom rena avloppsrör får du då en helhetsbild av hur dina avloppsrör mår och kunskap om eventuella problem.

Många gånger går det att åtgärda avloppsproblem relativt enkelt och billigt och du kan undvika omfattande renoveringar, som relining eller stambyte. Oavsett vad du behöver ger vi dig en lösning som fungerar långsiktigt. Vid Stamspolning Solna kommer vi med en spolbil och spolar igenom husets nät av avloppsrör för att skölja bort avlagringar och eventuella proppar som kan finnas.

Vi på Haggrens Rör AB är ett familjeföretag och våra kunder som anlitar oss är allt från privata husägare, bostadsrättsföreningar, enskilda lägenhetsinnehavare samt hela samfälligheter.

Stamspolning Solna

Vänd er till oss när det gäller Stamspolning Solna & avloppsrensning

Har ni frågor som gäller är det bra att ni hittat till våra hemsida. Vi på Haggrens Rör AB är ett företag som är aktiva i stor Stockholmsområdet och är experter på det vi gör och vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda där för lämnar vi alltid 100% nöjdkund garanti.

Och alla våra anställda har gedigen kunskap och erfarenhet samt att vi arbetar med modern högkvalitativ utrustning.
Då vi är ett familjeföretag så är vi lite extra noggranna med att alltid lägga ner det lilla extra engagemanget och servicen för er kunder. Något som ni kommer märka när ni anlitar oss för uppdrag. Finns det ett behov av avloppsrensning så kontakta oss idag för mer information och priser. Ni kan ringa oss på: 076 – 901 74 54 eller maila oss: info@haggrensror.se så är vi behjälpliga för era frågor.

Varmt välkomna till oss på Haggrens Rör och följ oss gärna på Instagram!

Kort om oss

Vår spetskompetens är stamspolning, avloppsrensning och rörinspektion i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med resultatgaranti

Skriv till oss via detta formulär
    Kontakta oss idag för offert eller om du vill teckna ett avtal för regelbunden stamspolning och bättre underhåll av avloppet hos Er.
    Följ oss gärna på Instagram för att se aktuella uppdrag