Stamspolning

Stamspolning Täby

Letar ni efter en bra offert på Stamspolning Täby? Anlitar ni oss så är ni i goda händer!

Stamspolning är den enklaste och effektivaste typen av avloppsrengöring, genom att den kommer åt och åtgärdar alla avloppsrör. Det kan råda bot på avloppsproblem såväl i din egen villa som i flerbostadshus eller kontorsfastigheter.

Det krävs oftast inga eller mycket små ingrepp i huset eller i rörsystemet för att genomföra en stamspolning Täby och resultatet är rena avloppsrör, utan avlagringar och proppar som gör att du får dåligt flöde och riskerar översvämning.

Vi på Haggrens Rör AB är ett familjeföretag och våra kunder som anlitar oss är allt från privata husägare, bostadsrättsföreningar, enskilda lägenhetsinnehavare samt hela samfälligheter.

Inga uppdrag är för små eller stora vi ser till att ni får rena rör igen och allt är som fungerar som det ska.

Stamspolning Täby

Vänd er till oss när det gäller Stamspolning Täby & avloppsrensning

Har ni frågor som gäller är det bra att ni hittat till våra hemsida. Vi på Haggrens Rör AB är ett företag som är aktiva i stor Stockholmsområdet och är experter på det vi gör och vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda där för lämnar vi alltid 100% nöjdkund garanti.

Och alla våra anställda har gedigen kunskap och erfarenhet samt att vi arbetar med modern högkvalitativ utrustning.
Då vi är ett familjeföretag så är vi lite extra noggranna med att alltid lägga ner det lilla extra engagemanget och servicen för er kunder. Något som ni kommer märka när ni anlitar oss för uppdrag. Finns det ett behov av avloppsrensning så kontakta oss idag för mer information och priser. Ni kan ringa oss på: 076 – 901 74 54 eller maila oss: info@haggrensror.se så är vi behjälpliga för era frågor.

Varmt välkomna till oss på Haggrens Rör och följ oss gärna på Instagram!

Kort om oss

Vår spetskompetens är stamspolning, avloppsrensning och rörinspektion i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med resultatgaranti

Skriv till oss via detta formulär
    Kontakta oss idag för offert eller om du vill teckna ett avtal för regelbunden stamspolning och bättre underhåll av avloppet hos Er.
    Följ oss gärna på Instagram för att se aktuella uppdrag