Stamspolning Västerås

Stamspolning Västerås

Välkommen till oss på Haggrens Rör när det kommer till stamspolning Västerås!

Vi är ett familjeföretag som har ett genuint engagemang för våra kunder och uppdrag. När ni anlitar oss så möts ni av seriösa hantverkare som har bred kunskap inom sitt område. Vid våra arbeten så ingår alltid garanti och naturligtvis är de fackmannamässigt utförda. Allt för att ni som kund ska känna er trygga och säkra. Högklassig utrustning med den senaste tekniken är något vi använder oss av och vi har högt uppsatta mål med våra arbeten. Om ni vill veta mer om hur själva arbetsprocessen vid stamspolning Västerås går till så finns det massor av information på vår hemsida: www.haggrensror.se.

Vi är proffsen på Stamspolning Västerås

Stamspolning, VVS-service och avloppsrensning är något vi på Haggrens Rör kan hjälpa er med. Huruvida ni är en bostadrättsförening, privat villaägare, samfälligheter eller lägenhetsinnehavare har ingen betydelse. Anlita oss för er stamspolning Västerås och det blir noggrant och professionellt utfört. När ni känner en frän lukt från era rör så har de med största sannolikhet blivit igentäppta efter år av avlagringar och fett. Då är det hög tid att göra något åt situationen innan det blir ett akut läge med totalstopp och otrevliga läckage. Oavsett om det är i förebyggande syfte eller akuta fall så är vi behjälpliga, kontakta oss på telefon: 076-901 74 54 så berättar vi mer angående våra tjänster.

Rekommendationen är att man var femte till tionde år utför en fackmannamässig stamspolning för att agera i ett förebyggande syfte. Då slipper man otrevliga överraskningar och dyra akuta kostnader. Om olyckan ändå är framme så kontakta oss genast så löser vi problemet åt er med omedelbar verkan.

Kika HÄR på tidigare stamspolningar, avloppsrensningar och högtrycksspolningar som vi har utfört

Stamspolning Västerås

Önskar er bostadsrättsförening offert på stamspolning?

Kontakta oss på info@haggrensror.se telefon 076–901 74 54 eller via kontaktformuläret här nedan. Följ oss gärna på Instagram!

Kort om oss

Vår spetskompetens är stamspolning, avloppsrensning och rörinspektion i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med resultatgaranti

Skriv till oss via detta formulär
    Kontakta oss idag för offert eller om du vill teckna ett avtal för regelbunden stamspolning och bättre underhåll av avloppet hos Er.
    Följ oss gärna på Instagram för att se aktuella uppdrag