Stamspolning villa Stockholm

Stamspolning villa Stockholm

Låt oss utföra stamspolning villa Stockholm när det samlas kraftiga beläggningar av bl a fett i era rör efter år av användande så blir det på sikt igentäppta rör och det kan innebära illaluktande odör, totalstopp och i värsta fall otrevliga läckage som kan uppstå. Om man vill agera i ett förebyggande syfte så rekommenderar man att vart femte till tionde år utföra stamspolning.

Vi på Haggrens Rör är ett pålitligt familjeägt företag som arbetar i Stockholmsområdet. Oss kan ni anlita oavsett om ni är en privat villaägare, lägenhetsinnehavare, bostadsrättförening eller samfällighet. Vi utför stamspolning, VVS-arbeten samt avloppsrensning.  Alltid med garanti och fackmannamässigt utfört, i våra händer är ni säkra och trygga vi stamspolning villa Stockholm. När det kommer till själva utförande så arbetar vi med den senaste tekniken, modern utrustning som håller hög klass och vi har alltid ett gott bemötande samt den bästa servicen. Tveka inte, kontakta oss på Haggrens Rör när det gäller stamspolning villa Stockholm.

Dags för stamspolning villa Stockholm? Vi är experterna!

Bor du i villa och får problem med illaluktande stank från rören så har det förmodligen bildats avlagringar efter år av användande och rören börjar täppas igen. Det leder till totalstopp och inte särskilt trevliga läckage. För att undvika det sistnämna så behöver ni göra en stamspolning. Oavsett om det är förebyggande eller akuta fall så är vi behjälpliga på bästa sätt.

Det finns en uppsjö av aktörer att vända sig till när det kommer till stamspolning villa Stockholm och det är viktigt att anlita någon som är seriös och har rätt utrustning. Ni känna er trygga med att vi på Haggrens Rör aldrig tummar på kvalitén, något vi håller högt eftersom vi är ett familjeföretag och vi som personer är mycket knutna till företaget. Kontakta oss på telefon: 076-901 74 54 för mer information, välkommen!

Kika HÄR på tidigare stamspolningar, avloppsrensningar och högtrycksspolningar som vi har utfört

Stamspolning villa Stockholm

Önskar er bostadsrättsförening offert på stamspolning?

Kontakta oss på info@haggrensror.se telefon 076–901 74 54 eller via kontaktformuläret här nedan. Och följ oss gärna på Instagram!

Kort om oss

Vår spetskompetens är stamspolning, avloppsrensning och rörinspektion i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med resultatgaranti

Skriv till oss via detta formulär
    Kontakta oss idag för offert eller om du vill teckna ett avtal för regelbunden stamspolning och bättre underhåll av avloppet hos Er.
    Följ oss gärna på Instagram för att se aktuella uppdrag