Stamspolning villa

Stamspolning villa

Hej behöver ni en stamspolning villa? Vad bra att ni har hittat till oss på Haggrens rör! Ta kontakt med oss så ska vi ta fram ett bra pris på stamspolning som tål att jämföras! Haggrens Rör AB är ett familjeföretag som arbetar i stor Stockholm och är bra på stamspolning i villor.

När vi stamspolar villa arbetar vi med den senaste och bästa tekniken för att kunna erbjuda ett så bra resultat som möjligt. Om med endast den senaste tekniken, säker utrustning och med högt uppsatta mål så får vi levererar  vi alltid 100% när det gäller vår profession.

Utöver att erbjuda en toppkvalitativ teknisk servicenivå till samtliga kunder är det en självklarhet för oss att ha ett väldigt gott bemötande när vi jobbar med stamspolning i villor.

För att förebygga förekomsten av otrevliga överraskningar med täppta rör i sina hem bör man ca vart femte till tionde år anlita oss på Haggrens rör . annars är risken stor att det kan bli en tråkig och långt mycket mer kostsam historia.

Kontakta oss för pris

Stamspolning villa

Bra och säker stamspolning villa

Haggrens rör AB är ett bra och erfaret familje företag och kan stamspolning villa. Genom att besöka oss på www.haggrensror.se kan du läsa mer om själva arbetsprocessen vid Stamspolning villa Stockholm och ta en titt på våra olika kostnadsförslag för olika typer av boende, vare sig det är singelbostad eller samfällighet.

När bör en stamspolning ske?

  • Om ni märker att det är långsam avrinning
  • Om ni hör/ser att det bubblar i diskhon/tvättställ/golvbrunn
  • Om ni har/haft återkommande stopp eller översvämning
  • Om ni känner att det luktar illa från avlopp även om packningar/tätningar är hela och täta

Ta kontakt med oss redan idag på antingen 076-901 74 54 alt info@haggrensror.se för ett bra pris på Stamspolning villa. Vi ser fram emot din kontakt, varmt välkommen!

Kort om oss

Vår spetskompetens är stamspolning, avloppsrensning och rörinspektion i Stockholm. Våra arbeten utförs alltid fackmannamässigt och med resultatgaranti

Skriv till oss via detta formulär
    Kontakta oss idag för offert eller om du vill teckna ett avtal för regelbunden stamspolning och bättre underhåll av avloppet hos Er.
    Följ oss gärna på Instagram för att se aktuella uppdrag